In september 2020 hebben we in opdracht van Gemeente Breda de Breda Student App gelanceerd: het officiële platform voor alle studenten uit Breda. In september 2022 werd de app weer gebruikt om alle eerstejaarsstudenten kennis te laten maken met de stad. Dit resulteerde erin dat de app in de eerste week van september 2022 in de landelijke hitlijst (meest gedownloade apps) van de AppStore stond.

Dit bijzondere resultaat werd behaald zonder enige vorm van betaalde promotie en onderstreept daarmee de kracht van lokale samenwerking. De app heeft een enorm draagvlak bij alle stakeholders (hoge scholen, studentenverenigingen, de gemeente en ook de studenten zelf). Op de hoge scholen staan permanent grote banners en alle studentenverenigingen promoten de app bij hun achterban.

De student app draait volledig op ons eigen softwareplatform en heeft een uniek loyaliteitssysteem. Lees hier meer over de app. De app bleef niet lang onopgemerkt, vorig jaar mochten we daarom ook een student app voor gemeente Tilburg ontwikkelen. Lees hier meer daarover.

Zelf een city app lanceren?
Wil je zelf een city app lanceren? Ons team van professionals begeleidt u in de ontwikkeling van uw eigen gepersonaliseerde platform en de exploitatie daarvan. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij al binnen één maand uw (mobiele) website met twee city apps (iPhone & Android) opleveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drs. Arathorn Gummlich via info@city-app.nl