In het najaar van 2022 hebben wij in opdracht van “Ondernemersvereniging Centrum Almelo Aktief” Almelo City App gelanceerd. De vereniging en haar ondernemers zijn zeer enthousiast over het platform en stemden unaniem voor het platform. De nieuwe webstite app zijn binnen drie maanden volledig (ingevuld) opgeleverd. De lancering werd met alle ondernemers gevierd in Van der Valk Theaterhotel Almelo en als kers op de taart behaalde de app dezelfde dag een notering in de landelijke hitlijst!

Inmiddels werkt Ondernemersvereniging Centrum Almelo Aktief ook samen met de citymarketingorganisagtie van Almelo. Almelo Promotie beheert nu de website en app. Een mooi praktijkvoorbeeld van hoe ondernemers en overheidsorganisaties goed samen kunnen werken.

Zelf een city app lanceren?
Wil je zelf een city app lanceren? Ons team van professionals begeleidt u in de ontwikkeling van uw eigen gepersonaliseerde platform en de exploitatie daarvan. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij al binnen één maand uw (mobiele) website met twee city apps (iPhone & Android) opleveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drs. Arathorn Gummlich via info@city-app.nl