In maart 2021 hebben we de website en app voor I Love Zeeland gelanceerd. Bezoekers worden op hun wenken bediend met informatie over alle stranden, paviljoens, bezienswaardigheden, activiteiten, horeca en winkels. Alle informatie kan gefilterd worden op basis van de eilanden, gemeentes en alle categorie specifieke filters.

Het platform had een vliegende start, met veel media aandacht en een record aantal opgenomen ondernemers. Het platform herbergt al ruim 1300 locaties en honderden evenementen, uitjes en activiteiten. VVV Zeeland stopte eind 2020 met haar werkzaamheden, het platform I Love Zeeland vult hiermee het gat wat er is ontstaan.

Licentienemer
I Love Zeeland Promotie B.V. is een initiatief van vier doorgewinterde ondernemers uit Zeeland: Martin Smulders, Eef Elzebout, Georg Knuijt en Norman van der Mull. Zij hebben ons in de opstartfase geïnspireerd met hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Zo hebben we het volledige platform inclusief het re-design, nieuwe ontwikkelingen en de content binnen slechts enkele maanden op kunnen leveren.

Wij hebben voor The City App Company gekozen vanwege het solide en bewezen platform en systeem. De samenwerking ging heel goed. We zijn blij en trots dat we gezamenlijk een prachtige app voor alle toeristen en inwoners hebben kunnen lanceren.

Martin Smulders C.E.O.

Volg I Love Zeeland
Ben je benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op de website www.ilovezeeland.nl of download de app!
I Love Zeeland voor iPhone
I Love Zeeland voor Android
I Love Zeeland op Facebook
I Love Zeeland op Instagram

Zelf een city app lanceren?
Wil je zelf een city app lanceren? Ons team van professionals begeleidt u in de ontwikkeling van uw eigen gepersonaliseerde platform en de exploitatie daarvan. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij al binnen één maand uw (mobiele) website met twee city apps (iPhone & Android) opleveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Drs. Arathorn Gummlich via info@city-app.nl