Droom jij ervan om te ondernemen in eigen stad en heb je passie voor horeca, retail en cultuur? Lanceer dan je eigen city app! Voor Tilburg, Den Bosch en Maastricht zoeken wij zoeken wij een licentienemer. Ben je ondernemend, sociaal, goed in taal, (social)media en beeld? Neem dan contact met ons op en wie weet wordt jouw droom dit jaar al werkelijkheid.

We staan klaar om jou te ondersteunen bij het lanceren van een app die jouw stad in de schijnwerpers plaatst en lokale ondernemers helpt groeien. Onze dochteronderneming Stappen & Shoppen heeft al ruim 15 jaar ervaring met de commerciële exploitatie van verschillende steden. Deze kennis en ervaring zetten we graag in om je te helpen met de groei van jouw bedrijf. 

Over de City App
Onze websites en city apps geven informatie over alle op het gebied van horeca, retail, cultuur en evenementen in een stad of regio.  Zo vind je eenvoudig een restaurant, zie je in één overzicht alle evenementen en ontdek je de mooiste winkelgebieden, bezienswaardigheden en nog veel meer. De apps zijn gratis te downloaden in de AppStore en Google Play. Ondernemers betalen voor hun vermelding op het platform en kunnen kiezen uit verschillende partnerpakketten. Deelnemende ondernemers kunnen zelf inloggen en hun profielen updaten of bijvoorbeeld een evenement publiceren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Breda City App, een platform dat wij volledig zelf exploiteren. 

Licentie van The City App Company
The City App company geeft licenties uit voor het gebruik van het platform. Inmiddels zijn er al 16 apps actief van Amsterdam tot Maastricht. Als je kiest voor een white label licentie kun je ook zelf de naam, huisstijl en het logo kiezen. Als licentienemer betaald je een vast maandelijks bedrag en kom je dus nooit voor onverwachte kosten te staan voor updates of bugs. Je kunt dus 100% focussen op de groei van jouw bedrijf!

Je kunt in in principe in elke stad een city app lanceren, maar voor Maastricht, Tilburg en Den Bosch staat het platform al klaar met content. Dat scheelt jou een hoop tijd en geld in de opstartperiode. Je kunt daardoor veel sneller live en ondernemers benaderen voor deelname.